Kevään 2023 kurssikalenteri, joka päivitetty 28.01.2023 löytyy täältä

Kahtena maanantaina 13.03. ja 20.03.2023 on vuorossa Bugg Terhon ja Päivin opissa. Sunnuntaina 26.03.2023 jatketaan Buggia Ulpu Jarvan opissa. Tervetuloa tanssimaan!

Alunperin bugg on saapunut Suomeen Ruotsista
1980-luvulla. Bugg onkin yksi suosituimmista tansseista Suomen tanssilavoilla – eikä ihme – netissä kerrotaan, että buggin kuviot on helppo oppia jopa 100%:n

varmuudella. Siispä mukaan rentoon, nautinnolliseen menoon. Kun tämän tanssin opit, niin sitä voidaan tanssia todella monenlaiseen musiikkiin. Tässä hauskassa paritanssissa on muutamia helppoja kädenali kuvioita. Bugin alkeista saamme nauttia kahtena maanantaina Terhon ja Päivin opissa 13.03. ja 20.03.2023 sekä sunnuntaina 26.03.2023 alkeisjatkon ja jatkon merkeissä Ulpu Jarvan opissa.

Kevään 2023 kurssit starttaavat maanantaina 09.01.2023. Hirvitie 7, 02400 Kirkkonummi Tervetuloa!

Toivotamme kaikki seuratansseista kiinnostuneet mukaan Tanssin Ilon iloiseen porukkaan! Vuoden jäsenmaksu säilyy edelleen 10€:ssa ja sen voit maksaa tammikuun alusta alkaen Tanssin Ilon tilille FI67 8000 15713 415 52.

Vuosijäsenmaksun maksettuasi saat jäsenkortin, kun tulet kursseille. Mikäli haluat jäsenkortin lähetettäväksi kotiin, tulee sinun viestikenttään kirjoittaa nimesi lisäksi osoitteesi. Vuosijäsenmaksun lisäksi tulee sinun myös maksaa 2,50€ postituskuluja.Maanantain alkeet maksavat 8€/jäsen. Sunnuntain alkeisjatko maksaa 10€/jäsen ja jatkokurssit 10€/ jäsen. Sunnuntain kurssit starttaavat 15.1.2023. Kurssipaikalla toivomme pankkikorttimaksua. Kursseillamme on parinvaihtorinki, joten omaa tanssiparia ei tarvita. Jokainen pääsee varmasti tanssimaan.

Alla mainos meidän maanantain alkeiskursseista.

Tanssin Ilo toivottaa lämpimästi tervetulleeksi jäsenistöä sunnuntain kursseillemme! Kaikki, jotka olette jo aiemmin käyneet maanantain alkeissa ja joilla on eri tanssilajien perusaskeleet ja kuviot hallussa, niin rohkeasti mukaan sunnuntain alkeisjatko- ja jatkokursseille iloiseen tanssijoiden- ja iloisten opettajiemme joukkoon!

Ensimmäinen kevään sunnuntaikurssi 15.01.2023 Hidas lavafoksi on teemakurssi, joka tarkoittaa, että opetus alkaa alkeista. Tanssipaikkana edelleen Heikkilän koulu, Hirvitie 7, 02400 Kirkkonummi.

Sunnuntain alkeisjatko maksaa 10€/jäsen/kerta ja jatkokurssit 10€/jäsen/kerta. Jäsenmaksun 10€ voit maksaa Tanssin Ilon tilille FI67 8000 15713 415 52 tai kurssipaikalla maksaessasi kurssimaksua. Vahva suositus kurssipaikalla on maksaa pankkikortilla.

Kursseillamme on parinvaihtorinki, joten omaa tanssiparia ei tarvita. Jokainen pääsee varmasti tanssimaan.

Alla mainos meidän kevään 2023 sunnuntaikursseistamme.

Hidas lavafoksi kokosi tanssin ystäviä Kirkkonummelle.

Hitaan lavafoksi teemakurssin ekalle osiolle saapui 29 innokasta tanssijaa. Pirskahtelevan rennon ja taitavan Ulpu Jarvan ohjauksessa kaikki oppivat hetkessä oikean ja vasemman jalan askeleet ja päästiin heti nauttimaan itse tanssimisesta, vaikka opetus alkoikin aivan alkeista.

Tokalla osiolla tanssijoita oli 21 ja opittiin hieman kuvioita ja tehtiin askelrikkoja. Perusaskeliin lisätiin hitaita askelia.

Ulpun kannustava opetus tuotti halutun tuloksen, eli tällä kolmen tunnin opettelun määrällä uskaltautuu jo tanssilavoille hankkimaan lisää kokemusta.

Kirkkonummipäivät 27.8.2022 onnistuneesti takanapäin

Kiitos kaikille Tanssin Ilon teltalle käyneille! Paljon tanssittiin, jonka myötä mainostettiin tanssin ilosanomaa torilla kävijöille. Perinteisesti järjestimme arvonnan ja onnettarena toimi ohikulkija Hanne Nylund. Syksyn alkeiskurssit voitti Irmeli Mustonen. Hallitus onnitelee lämmöllä Irmeliä.

Tanssin Ilon 15v juhlat juhlittu 24.9.2022, kiitos osallistujille!

Tanssin Ilon kyltit ja kynttilälyhdyt toivottivat tanssijat tervetulleiksi juhlaan.

Kirkkonummelainen Blomma Cateringin,

kokki-kondiittori Elke Kütt loihti juhliimme upeat kakut, jotka myös juhlaväelle maistuivat hyvin. Iso kiitos Elkelle!

Juhliin ilmoittautui 37 innokasta tanssijaa.

Juhlat alkoivat heti tansseilla.

Tanssilattia ei ollut musiikin soidessa tyhjillään kertaakaan.

Innokkaimmat jaksoivat tanssia aina klo 22 asti.

Tanssin Ilon omat, ihanat alkeiskurssien opettajat Terho ja Päivi esittivät upean "taidepläjäyksen" Wanhaa Tangoa tanssien. Aihe viittasi viime vuosien lukuisiin rajoituksiin, jonka mukaan kappaleeksi valikoitui upea tango "En kasvojas muista"

Perinteisten seuratanssien sekaan mahtui myös ripaus nostalgiaa. Kassit keskelle lattiaa ja diskoilemaan!

Leikkimielisen musavisan voittaja-joukkue sai palkinnoksi laulaa meille valitse- mansa biisin.

Tanssin Ilolle

Suselin kiertopalkinto

”Vuoden innovatiivisin seura”