Syksyn 2023 kurssikalenteri löytyy täältä

Kahtena peräkkäisenä maanantaina 18. ja 25.09.2023 alkeissa fuskua. Sunnuntaina 01.10.2023 fusku jatkuu alkeisjatko 1:n- ja jatkokurssien merkeissä. Tervetuloa!

Meidän ihana uusi seuratanssiohjaaja Heli Korpipää vie meidät fuskun hilpeään menoon. Fusku on kehittynyt alunperin Jivestä. Parit ovat avoimessa otteessa ja fuskun askeleet ovat foksista tuttuja eli hidas-hidas, mutta nopea-nopea askellus otetaan taka-askeleina ns. rockaskeleina. Askeleihin, kun lisää erilaisia kuvioita on tanssi hauskaa ja rentoa iloittelua.

Iloittelu fuskun parissa jatkuu sunnuntaina, kun täysillä iloitteleva Ulpu Jarva jatkaa ohjausta alkeisjatko 1:n- ja jatkokurssien merkeissä.

Tervetuloa iloittelemaan!

SYKSYN 2023 KAIKKI KURSSIT:

Tervetuloa Heli Korpipää Tanssin Ilon opettajien joukkoon!

Heli Korpipää valmistui seuratanssin perusohjaajaksi 26.3.2023. Heli oli kurssin priimus! Hän piti Tanssin Ilossa ensimmäisen tunnin 27.3.2023. Onnittelemme ja toivotamme hänet tervetulleeksi Tanssin ilon opettajien joukkoon! Helin pitämän tunnin jälkeen Tanssin Ilon hallituksen puheenjohtaja sekä pitkäaikainen alkeiskurssiemme opettaja Terho Konttinen kukitti Helin.

Tanssin Ilon kevät 2023

Hidas lavafoksi kokosi tanssin ystäviä Kirkkonummelle.

Hitaan lavafoksi teemakurssin ekalle osiolle saapui 29 innokasta tanssijaa. Pirskahtelevan rennon ja taitavan Ulpu Jarvan ohjauksessa kaikki oppivat hetkessä oikean ja vasemman jalan askeleet ja päästiin heti nauttimaan itse tanssimisesta, vaikka opetus alkoikin aivan alkeista.

Tokalla osiolla tanssijoita oli 21 ja opittiin hieman kuvioita ja tehtiin askelrikkoja. Perusaskeliin lisättiin hitaita askelia.

Ulpun kannustava opetus tuotti halutun tuloksen, eli tällä kolmen tunnin opettelun määrällä uskaltautuu jo tanssilavoille hankkimaan lisää kokemusta.

Kirkkonummipäivät 27.8.2022 onnistuneesti takanapäin

Kiitos kaikille Tanssin Ilon teltalle käyneille! Paljon tanssittiin, jonka myötä mainostettiin tanssin ilosanomaa torilla kävijöille. Perinteisesti järjestimme arvonnan ja onnettarena toimi ohikulkija Hanne Nylund. Syksyn alkeiskurssit voitti Irmeli Mustonen. Hallitus onnitelee lämmöllä Irmeliä.

Tanssin Ilon 15v juhlat juhlittu 24.9.2022, kiitos osallistujille!

Tanssin Ilon kyltit ja kynttilälyhdyt toivottivat tanssijat tervetulleiksi juhlaan.

Kirkkonummelainen Blomma Cateringin,

kokki-kondiittori Elke Kütt loihti juhliimme upeat kakut, jotka myös juhlaväelle maistuivat hyvin. Iso kiitos Elkelle!

Juhliin ilmoittautui 37 innokasta tanssijaa.

Juhlat alkoivat heti tansseilla.

Tanssilattia ei ollut musiikin soidessa tyhjillään kertaakaan.

Innokkaimmat jaksoivat tanssia aina klo 22 asti.

Tanssin Ilon omat, ihanat alkeiskurssien opettajat Terho ja Päivi esittivät upean "taidepläjäyksen" Wanhaa Tangoa tanssien. Aihe viittasi viime vuosien lukuisiin rajoituksiin, jonka mukaan kappaleeksi valikoitui upea tango "En kasvojas muista"

Perinteisten seuratanssien sekaan mahtui myös ripaus nostalgiaa. Kassit keskelle lattiaa ja diskoilemaan!

Leikkimielisen musavisan voittaja-joukkue sai palkinnoksi laulaa meille valitse- mansa biisin.

Tanssin Ilolle

Suselin kiertopalkinto

”Vuoden innovatiivisin seura”