Ulpu Jarvan videotervehdys!

Rennon letkeät kädenalitanssit jatkuvat viikolla 7. Pirteä, iloinen, innostava, ihana Ulpu Jarva tarjoillee meille fuskua sunnuntaina 20.02.2022 Heikkilän koulun liikuntasalissa Kirkkonummella. Tervetuloa nauttimaan tanssinriemusta!

Kimmo ja Marika Lasasen videotervehdys!

Ihanaa reipasrytmistä buggia upeiden Kimmon ja Marikan opettamana saamme siis nauttia sunnuntaina (ei lauantaina) 13.02.2022 Heikkilän koulun liikuntasalissa Kirkkonummella. Tervetuloa tanssimaan!

Lyhyiden videoklippien toivotaan ilahduttavan jäsenistöä

Nyt on mahdollista kerrata videoklippien avulla jo kursseilla opittuja asioita, jotta ne eivät pääse hautautumaan pandemian alle. Tanssitaan kotona, kunnes pandemia saadaan kuriin ja voimme jälleen tanssia yhdessä turvallisesti Tanssin Ilon kursseilla. Terhon ilahduttavat opetukset näkyivät jo aiemmin Tanssin Ilon facebook sivuilla. Nyt vihdoinkin myös kotisivuille yritämme parhaamme mukaan saada videoita nähtäville. Vielä pitää opetella, että se onnistuu jatkossa kuten pitää. Tekniikka vain asettaa välillä turhankin vaativia haasteita amatööreille. Kameran toisella puolella, eli vastuu ja kunnia Terhon kuvaamisesta Sixtenille.